ca
 
Per triar i remenar: gastronomia i productes locals

El talent artístic també es reflecteix a la cuina banyolina; sigui tradicional o innovadora, la varietat de l’oferta és inacabable: des de restaurants de tota la vida fins a establiments que fan una relectura de la tradició.

Les propostes gastronòmiques compten a més amb uns productes que hem conreat ancestralment, com ara la xicoira, el nap negre o els alls morats, així com dolços locals de manufactura artesanal com les tortades, la cansalada, el xuixo o els rocs de l’Estany.

A Banyoles trobaràs diversos dolços típics de la ciutat com són les tortades i els cargols.

Banyoles Dolça és el producte resultant de l'actuació número 17 del PSTD Banyoles, Ciutat de l'Aigua.

Una iniciativa dotada amb més de 30.000,00€ i finançada amb fons europeus en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - NextGeneration EU.

A través d'aquesta iniciativa, s'han creat diferents activitats per posar en valor i descobrir la riquesa i la diversitat de l'oferta pastissera de la ciutat, que combina a la perfecció, tradició i innovació.

Si vols conèixer tots els productes i experiències que en formen part, clica en cada una de les imatges següents:

 

Aquest projecte forma part del:

PLA DE SOSTENIBILITAT TURÍSTICA EN DESTINACIÓ (PSTD)
Banyoles, Ciutat de l’Aigua
Convocatòria Extraordinària 2022
Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Finançat per la Unió Europea -NextGenerationEU

 

Més informació sobre el Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació (PSTD) Banyoles, Ciutat de l'Aigua a https://nextdestination.banyoles.cat

 

App Banyoles

#debanyoles