È BO, È MEL · Setmana Gastronòmica i Floral

È BO, È MEL! L’excel·lència a Banyoles és llaminera: Per dir que alguna cosa és molt bona, ja sigui un plat, una activitat, un espectacle...diem È BO, È MEL!

 

Així doncs, neix la nova activitat banyolina, una Setmana Gastronòmica i Floral que pretén fusionar com en ocasions anteriors, la gastronomia local i les flors.

 

 

SETMANA GASTRONÒMICA

Del 28 de maig al 6 de juny al È BO, È MEL! podrem trobar una sèrie de tapes, plats i menús inspirats en la nostra marca #debanyoles oferts pels múltiples restauradors locals participants, junt amb una programació d’espectacles i tallers en petit format, duts a terme per artistes del nostre territori.

 

Troba aquí tots els plats i tapes 

 

43a EXPOSICIÓ DE FLORS

Paral·lelament els dies 4, 5 i 6 de juny podrem gaudir de la 43ena edició de l’Exposició de Flors. Enguany amb moltes novetats, com un itinerari per alguns dels rentadors que encara es conserven en els nostres recs decorats amb motius florals pels alumnes de les escoles de Banyoles i Comarca, un nou i exclusiu muntatge de les Guerrilleres del Ganxet a la Plaça Major, un muntatge especialment pensat pels alumnes del màster en disseny i Producció d’Espais de la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya) al Claustre del Monestir i un altre muntatge floral al tram del rec Major que passa per Cal Moliner, un projecte de col·laboració entre INS Josep Brugulat (PFI-PIP "Auxiliar de vivers i jardins") i l'Escola d'Art d'Olot (CFAM Revestiments Murals)

 

L’È BO, È MEL!  també mantindrà els ja tradicionals Concursos d’Aparadors i Balcons, que engalanaran la ciutat de Banyoles durant el cap de setmana.

 

 

CALENDARI È BO, È MEL                               PROGRAMACIÓ È BO, È MEL

SETMANA GASTRONÒMICA                       SETMANA GASTRONÒMICA I FLORAL

           

 

RUTA DELS RENTADORS                                CARTELL È BO, È MEL

                                                                                     SETMANA GASTRONÒMICA I FLORAL

                          

 

 

 

Veure totes les categories  

Què fer