• Oficina de turisme
    Oficina de turisme
  • Oficina de Turisme
    Oficina de Turisme
  • Oficina de Turisme
    Oficina de Turisme

Oficina de turisme

Oficina de turisme virtual

Oficina de Turisme

L’Oficina de Turisme de l’Estany, registre núm. O-000062 de Turisme de Catalunya, està ubicada a l’Estany, en un edifici emblemàtic, la pesquera número 10. L’estany de Banyoles disposa de vint pesqueres situades en el mateix estany, són de concessió privada i, tot i que són un element característic de la ciutat de Banyoles, no es poden visitar perquè formen part del llegat de famílies de la zona. L’Ajuntament de Banyoles va adquirir una d’aquestes pesqueres per tal que els visitants, quan arriben a l’Estany, obtinguessin la informació de la zona i, addicionalment, tinguessin l'oportunitat de visitar una pesquera i percebessin la sensació de trobar-se sobre l’aigua.

 

Punt d’atenció turístic de Cal Moliner

Espai visitable al cor de la ciutat on l’Associació de Comerç i Turisme de Banyoles també dóna el servei d’atenció al visitant. Cal Moliner es troba just al centre del barri vell, a la plaça Major de Banyoles, conjunt històric declarat com a Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya. Cal Moliner és l’edifici més antic de la Plaça Major i segurament el de major interès històric. Es tracta d’un molí que funcionava amb l’aigua del Rec Major, i que trobem documentat des del segle XIII. Per tant, novament, el Punt d’Atenció Turístic del centre històric es troba ubicat en un element de cabdal importància històrica i es complementa el servei d’informació turística amb la incorporació d’un important element visitable en el recorregut turístic del barri vell.

Mapes

Recopilació de mapes de l’Oficina de Turisme de Banyoles. El mapa de carrers s’utilitza per cercar una adreça en concret. El mapa turístic per situar els diferents punts d’interès turístic, rutes, establiments d’allotjament, de restauració, serveis... i, per últim, el mapa dels itineraris a l’entorn natural és el mapa de totes les rutes de senderisme senyalitzades per l’Espai d’Especial Interès Natural. 

 

DESCARREGA'T:

> Mapa Turístic CATALÀ - ENGLISH

> Mapa Turístic CASTELLANO - FRANÇAIS

> Mapa dels carrers


Rutes

L'Estany de Banyoles és l'estany de Catalunya, el més gran del país, amb una riquesa paisatgística i ambiental única per passejar-hi i gaudir-ne. Us proposem fer algunes de les rutes que tenim senyalitzades i premiareu la vostra mirada amb uns paisatges excepcionals. 

 

DESCARREGA'T:

> Ruta Barri Vell

> La volta a l'Estany

> Ruta de la Puda i les Estunes

> Ruta de Can Morgat i Puig Clarà

> Ruta dels Recs


Allotjament

El catàleg d’allotjament inclou l’oferta de Banyoles i comarca classificada per a tipologies d’establiment: hotels, apartaments, pensions, albergs, allotjaments rurals... Diferents possibilitats per a tots els gustos i butxaques, alguns ideals per anar en parella, alguns altres preparats per atendre famílies i d’altres per esportistes o amics. 

Gastronomia

El catàleg de gastronomia conté el llistat dels restaurants ubicats a la ciutat de Banyoles. Els amants de la cuina tenen gran diversitat per escollir: des de cuina casolana, creativa, ecològica fins a elaborada, mediterrània, italiana, etc. 

 

DESCARREGA'T:

> Fulletó GastronomiaInformació útil

Aquest apartat conté el material genèric de la ciutat i altres elements com les làmines de la ciutat per pintar, il·lustrades per la Pilarín Bayés. 

 

DESCARREGA'T:

> Dibuixos Pilarín Bayés

> Catàleg Genèric

> Fulletó Natura

> Itinerari Llegendari

> Joc familiar "Entre la pedra i l'aigua"