ca
 
Rutes
Afegir a favorits

Itinerari Olímpic

Descobreix Banyoles a través d'aquest joc d'orientació autoguiat que descobreix 14 llocs emblemàtics amb curiositats sobre els Jocs Olímpics i Paralímpics.

L'itinerari s'ha de seguir de manera autònoma i a cada espai els participants trobaran un codi QR que els donarà informació relacionada amb els diferents esports olímpics i paralímpics. Al llarg del recorregut els participants poden anar resolent les preguntes que trobaran al fulletó de l'itinerari olímpic que s'ha creat i reconstruir un Missatge Olímpic amagat en el document.

Està adreçat a totes les edats i té per objectiu donar a conèixer els esports olímpics, fets històrics i esportistes olímpics, posant especial èmfasi en l'entorn de Banyoles, Subseu Olímpica de Rem als JJOO de Barcelona 1992.

Per poder participar en el joc es necessitarà el full de l’activitat -amb les instruccions, el mapa i les preguntes-, un telèfon mòbil per llegir els codis QR i un bolígraf per contestar les preguntes i omplir el missatge olímpic.

El full d'aquesta activitat es pot recollir de manera gratuïta a l’Oficina de Turisme o et pots descarregar la versió digital clicant aquí.

Aquest itinerari olímpic s'ha creat en motiu dels JJOO de Tòquio 2020, i és un projecte conjunt entre l'Ajuntament de Banyoles i la Càtedra d'Esport i Educació Física - Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat de Girona, amb seu a Banyoles.

 

 

Comparteix:
App Banyoles

#debanyoles