Campanyes

Informa't de les campanyes actuals a l'Oficina de Turisme

Campanya de turisme familiar. Vine en família i et regalem BanyolesLes famílies que s’allotgin, mínim dues nits, a Banyoles durant els mesos de la campanya (del 16 setembre al 31 desembre) gaudiran de les següents ofertes: 

  • Allotjament gratuït dels nens i nenes (Els nens/nenes han de tenir de 0 a 11 anys i han d’anar acompanyats de mínim un adult per nen / A partir del tercer nen s’haurà d’abonar a preu normal / allotjament sense manutenció, les famílies que vulguin fer els àpats a l’allotjament ho hauran d’abonar a part) 
  • Entrada gratuïta dels menors de 16 anys als museus de Banyoles (Museu Darder i Museu Arqueològic – els nens han d’anar acompanyats de mínim un adult)
  • 50% de descompte en el passeig en barca Tirona (pels nens/es)
  • 50% de descompte en el passeig en Tren Pinxo (pels nens/es)
  • 2x1 aplicable a tots els preus d’entrada del parc d’oci infantil “Planeta Màgic de Banyoles”
  • Activitats, tallers, visites teatralitzades, titelles i visites guiades gratuïtes (consulteu el quadre de programació) 

I a més! la Banyoles magnètica de regal!!! 


NOVETAT 2017!!! Compra la teva entrada conjunta pel Tren Pinxo i Tirona a un preu de ganga, 9€!


Consulta el catàleg de VINE EN FAMÍLIA I ET REGALEM BANYOLES 2017

 


Campanya de turisme i esport. Vine a Banyoles a competir, a entrenar i a passejarDurada de la campanya: de l’1 de març al 22 de juny (excepte Setmana Santa)

  • Els esportistes que competeixen a Banyoles per esdeveniments esportius internacionals poden accedir a descomptes directes en allotjaments, restaurants, activitats i serveis.
  • Si els esportistes tornen a Banyoles per a gaudir-la en família o amics poden aconseguir fins a un 20% de descompte en les seves estades.

PAQUETS TURÍSTICS
Us convidem a mirar-vos el catàleg de paquets turístics programats especialment per al esportistes ansiosos d’entrenar i les famílies disposades a disfrutar de la família i conèixer un entorn natural excepcional i una ciutat amb història. Us oferim 8 paquets turístics, confeccionats per Agenda Sports & Elements, i que permeten fer entrenaments programats de diferents disciplines com per exemple, els entrenaments confeccionats per Marcel Zamora i, descobrir Banyoles en família, fent excursions amb barca, bicicleta, caiac, cavall, Dragon Boat o moltes coses més.