Campanyes

Informa't de les campanyes actuals a l'Oficina de Turisme

Campanya de turisme familiar. Vine en família i et regalem BanyolesLes famílies que s’allotgin, mínim dues nits, a Banyoles durant els mesos de la campanya (del 15 setembre al 31 desembre) gaudiran de les següents ofertes: 

  • Allotjament gratuït dels nens i nenes (Els nens/nenes han de tenir de 0 a 11 anys i han d’anar acompanyats de mínim un adult per nen / A partir del tercer nen s’haurà d’abonar a preu normal / allotjament sense manutenció, les famílies que vulguin fer els àpats a l’allotjament ho hauran d’abonar a part) 
  • Entrada gratuïta dels menors de 16 anys als museus de Banyoles (Museu Darder i Museu Arqueològic – els nens han d’anar acompanyats de mínim un adult)
  • Viatge en barca gratuït dels nens i nenes (han d’anar acompanyats de mínim un adult per nen) 
  • 50% de descompte en el passeig en Tren Pinxo 
  • 2x1 aplicable a tots els preus d’entrada del parc d’oci infantil “Planeta Màgic de Banyoles”
  • Activitats, tallers, visites teatralitzades, titelles i visites guiades gratuïtes (consulteu el quadre de programació) 

I a més! la Banyoles magnètica de regal!!! 


Consulta el catàleg de VINE EN FAMÍLIA I ET REGALEM BANYOLES 2016

En què consisteix la campanya Vine en família i et regalem Banyoles?

Les famílies s’han de posar en contacte amb els establiments d’allotjament de Banyoles i fer la reserva d’un mínim de dues nits confirmant que participen a la campanya VINE EN FAMÍLIA I ET REGALEM BANYOLES.

Quan les famílies arribin a l’allotjament del municipi de Banyoles rebran la base i la caixa de la Banyoles magnètica. També obtindran aquest tríptic de la campanya segellat per l’establiment d’allotjament que li servirà per obtenir tots els descomptes mencionats anteriorment.

Els dotze imants (sis de l’estany i sis del barri vell) que acompanyen la base i la caixa de la Banyoles magnètica es podran aconseguir a l’Oficina de Turisme de l’Estany justificant que s’han fet les següents activitats:

  • Visita als museus de Banyoles o compres als comerços o àpats als restaurants. Presentant, a l’Oficina de Turisme de Banyoles, entrades dels museus de Banyoles, o un tiquet de compra de més de 20€ de qualsevol comerç de la ciutat, o 1 tiquet d’un àpat a un restaurant de Banyoles de més de 20€, juntament amb el tríptic segellat per l’allotjament, obtindran els sis imants del barri vell de regal)
  • Volta amb la barca Tirona o ruta en Tren Pinxo. Presentant els tiquets de la Volta amb barca o els tiquets del Tren Pinxo a l’Oficina de Turisme de l’Estany, juntament amb el tríptic segellat per l’allotjament, obtindran els sis imants de l’estany de regal)


Establiments adherits:

ALLOTJAMENTS:

Alberg de Banyoles
Tel. 972 57 54 54
http://www.albergdebanyoles.com
info@albergdebanyoles.com

B&B Ca La Flora –  
Tel. 972 58 24 80
www.calaflora.com
info@calaflora.com

Hotel l’Ast
Tel. 972 58 48 79
http://hotelast.com
info@hotelast.com

Hotel Mirallac
Tel. 972 57 10 45
http://www.hotelmirallac.com
hotelmirallac@gmail.com

Hotel Can Xabanet
Tel. 972 57 02 52
www.canxabanet.cat
info@canxabanet.cat


Fonda La Paz -
Tel. 972 57 04 32
http://www.fondalapaz.es
fondalapaz@gmail.comRESTAURANTS:

Els restaurants de Banyoles que participen a la campanya disposen de menú infantil, trones i canviadors de bolquers. A més, ofereixen làmines amb dibuixos de la ciutat i llapis de colors per pintar per tal que les famílies puguin dinar amb tranquil·litat.

Els establiments són
:

Restaurant La Carpa -
Tel. 972 58 28 25
http://www.restaurantlacarpa.com
info@restaurantlacarpa.com

Alberg de Banyoles -
Tel. 972 57 54 54
http://www.albergdebanyoles.com
info@albergdebanyoles.com

Marisqueria Gil’s -
Tel. 972 57 28 52
http://www.marisqueriagils.com


Bar Restaurant La Draga
Tel. 972 58 06 33
http://www.brladraga.com

Restaurant Can Xabanet
Tel. 972570252
www.canxabanet.cat
info@canxabanet.cat

B&B Ca La Flora
Tel. 972 58 24 80
www.calaflora.com
info@calaflora.comRestaurant Can Janeret Hotel Mirallac
Tel. 972 57 10 45
www.hotelmirallac.com
hotelmirallac@gmail.com

 

Restaurant El Capitell
Tel. 972 57 31 24
www.restaurantelcapitell.cat
info@restaurantelcapitell.cat

Restaurant La Cassola
Tel. 972 29 91 84

lacassolabanyoles@gmail.com

Fonda La Paz
Tel. 972 57 04 32
www.fondalapaz.es
fondalapaz@gmail.comCampanya de turisme i esport. Vine a Banyoles a competir, a entrenar i a passejarDurada de la campanya: de l’1 de març al 22 de juny (excepte Setmana Santa)

  • Els esportistes que competeixen a Banyoles per esdeveniments esportius internacionals poden accedir a descomptes directes en allotjaments, restaurants, activitats i serveis.
  • Si els esportistes tornen a Banyoles per a gaudir-la en família o amics poden aconseguir fins a un 20% de descompte en les seves estades.

PAQUETS TURÍSTICS
Us convidem a mirar-vos el catàleg de paquets turístics programats especialment per al esportistes ansiosos d’entrenar i les famílies disposades a disfrutar de la família i conèixer un entorn natural excepcional i una ciutat amb història. Us oferim 8 paquets turístics, confeccionats per Agenda Sports & Elements, i que permeten fer entrenaments programats de diferents disciplines com per exemple, els entrenaments confeccionats per Marcel Zamora i, descobrir Banyoles en família, fent excursions amb barca, bicicleta, caiac, cavall, Dragon Boat o moltes coses més.