fr
Español Català English Français
 
Teatre i dansa
Ajouter aux favoris

Monopoli

Mar Monegal, autora de Ramon (Premi de la Crítica al Millor Text 2019) ara presenta Monopoli (Text guanyador del X Combat de Dramatúrgia de Temporada Alta 2020). Una nova comèdia dramàtica que forma part del tríptic sobre la generació perduda.

La bombolla immobiliària i les crisis econòmiques encadenades, han deixat el Pol i la Montse en una situació incerta, molt lluny de les expectatives que tenien fa vint anys quan eren universitaris i compartien pis d’estudiants.

El Pol i la Montse són el prototip d’una generació que es va criar en analògic per viure en digital, una parella de joves-vells, que quan comença a trobar un cert equilibri, rep una carta on els notifiquen que se’ls ha acabat el contracte de lloguer i que tenen tres mesos per buidar el pis i tornar les claus.

Un espectacle vibrant que interpel·la directament al públic, una partida divertida i demolidora que reflexiona sobre el valor de l’individu, els límits de la llibertat i com el capitalisme modifica les relacions humanes. Una comèdia dramàtica sobre el capitalisme.

Partager:
  • Teatre municipal
  • 20 h
  • 15 €
  • Cultura Teatre i dansa
App Banyoles

#debanyoles