Planifica la teva estada

Campanyes i paquets

Una escapada a Banyoles sempre va bé!

Vine a Banyoles i gaudeix de les campanyes que et proposem.
Si ets esportista i amant de la natura et proposem una campanya de turisme esportiu per tal que vinguis a entrenar o competir. Una estada que no et deixarà indiferent perquè els que ho han provat, sempre tornen.

Si t’agrada fer escapades en família, tenir petites experiències i grans satisfaccions no deixis passar l’oportunitat de conèixer un entorn natural i patrimonial des dels ulls dels teus nens. Et proposem el Vine en Família i et regalem Banyoles, una oportunitat única de conèixer la ciutat a bon preu i apuntar-te a activitats, tallers familiars i visites teatralitzades que de ben segur no us deixaran indiferents. Us ho passareu bé i ho recordareu! Us ho podem assegurar.

Informa’t de les campanyes i paquets turístics per gaudir de la ciutat i dels serveis que més s’adapten a les teves necessitats.

CampanyesBanyoles és un municipi molt actiu. Durant tot l’any s’hi celebren més de 50 esdeveniments esportius, 8 fires, esdeveniments culturals, concerts, activitats de descoberta de l’entorn natural i patrimonial, etc., que fan de la visita a la ciutat una visita única i enriquidora.

+ info campanya turisme esportiu
+ info campanya turisme familiar


Paquets Turístics


T’oferim una gamma de paquets turístics que encaixen amb les campanyes anteriors i que s’adeqüen perfectament a totes les teves necessitats.
T’ho posem fàcil! Consulta els diferents paquets que et presentem!
Deixa’t seduir per la nostra ciutat i atreveix-te amb les activitats que et proposem.Planifica la teva estada